Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HUS A peruukkimallisto

Arvoisa asiakas
Oletteko saaneet HUS-maksusitoumuksen


Dimora on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin peruukkipalvelun tuottaja. Pääkaupunkiseudulla palvelemme teitä Helsingissä osoitteessa Yrjönkatu 11 katutasossa.Mikäli Teille on myönnetty HUS-maksusitoumus, varaattehan ajan peruukin sovitukseen Helsingin liikkeeseemme. Suosittelemme ajanvarausta, kun olette saaneet maksusitoumuksen. Peruukin saatte heti mukaanne, kun esitätte maksusitoumuksen käyntinne yhteydessä. Voitte varata ajan puhelimitse numerosta 09-6840100 tai sähköisesti osoitteesta dimora@ky.inet.fi

HUS-maksusitoumus kattaa sopimusmalliston A ja B kategorian peruukit kokonaan. Voitte valita vapaasti minkä tahansa peruukin Dimoran HUS peruukkivalikoimasta.

Valikoimistamme löytyy suuri määrä erimittaisia sekä -mallisia peruukkeja. Jokaisessa mallissa löytyy 9 - 16 erilaista sävyä. Peruukkipalvelumme opastaa teitä mallin sekä oikean värin valinnassa.
Tervetuloa

Yhteystiedot:
Dimora
Anja Saarikallio
Yrjönkatu 11
00120 Helsinki
09-6840100
050-5934759
email: dimora@ky.inet.fi

KEINOKUITUPERUUKIN HOITO-JA PESUOHJE

Peruukkia pestään vähintään kerran viikossa, mikäli peruukki on päivittäisessä käytössä. Jos käyttö ei ole jokapäiväistä, peruukkia pestään tarpeen vaatiessa.

PESU
Harjaa peruukkia ennen pesua. Sekoita ruokalusikallinen peruukkishampoota 1-2 litraan haaleaa vettä ja anna liota 10 minuuttia. Peruukkia ei saa hangata tai hieroa. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

HOITO
Lisää ruokalusikallinen peruukkihoitoainetta 1-2 litraan haaleaa vettä. Anna peruukin olla liuoksessa 10 minuuttia.
Hoitoaine huuhdellaan pois. Ylimääräinen vesi ravistetaan kevyesti pois peruukista ja peruukkia puristetaan varovaisesti froteepyyhkeen välissä. Anna peruukin kuivua vapaasti huoneenlämmössä peruukkitelineessä tai pyyhkeen päällä. Peruukkia harjataan vasta kuivana.

Pitkille kuituhiusperuukeille suosittelemme latvoihin hoitosuihketta. Suihkuta hoitosuihketta 20-30cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin.

Kuituhiuksille käytetään kuituhiuksille suunniteltua hiuslakkaa tai geeliä. Vältä kuumia lämpölähteitä kuten uunia, takkaa ja grilliä.
Älä käytä lämpökiharrinta tai suoristusrautaa.

Tuotteita yhteensä 15 kpl